Vi se opterećujete, a njih baš briga: 10 stvari na koje muškarci neće ni obratiti pažnju

A mi smo se do sada opterećivali oko tih sitnica.

Najčešće im prigovaramo da nas ne slušaju, nisu primetili neke promene u našem izgledu ili druge sitnice. Zapravo, istina je takva da većinu stvari koje mi smatramo bitne, momci neće obratiti pažnju. Zato evo brzopoteznog pregleda stvari koje momke uopšte ne zanimaju, a mi smo njima stalno opterećene.

1. Ne smeta im što niste našminkane – u redu je da poželite da izledate što lepše, ali ako dečki zaista žele da s vama provode vreme, prihvatiće vas i bez mejkapa.

2. Ne brine ih vaših nekoliko kilograma viška – istraživanja su pokazala kako većina muškaraca upravo to želi na svojoj lepšoj polovini.

3. Nije ih briga ako više zarađujete – upravo tako, samouveren i samostalan muškarac neće dopustiti da ga poljulja činjenica da vi, možda, imate više novca od njega. Njima je bitno kakvi ste kao osoba i koliko uživaju u vašem društvu, a novac nema ništa s tim.

4. Ne smeta im ako popijete nekoliko pića na dejtu – činjenica da se slatko smeškate nakon nekoliko čaša vina može da im bude vrlo simpatična. To im pokazuje da se osećate slobodno u njihovu društvu, a onda se i oni osećaju opuštenije.

5. Ne smeta im ako s njima spavate – da, da, bilo to nakon prvog izlaska ili nakon petog. Muškarci već na prvu znaju da li žele seks ili ne, i neće vas osuđivati ako ste popustili niskim strastima na prvom dejtu, ali neće vas ni zaboraviti ako ste odlučili da sačekate. Ako žele da budu s vama, onda to jednostavno žele.

6. Ne smeta ih ako im prve pošaljete poruku – muškarac koji želi da bude s vama shvatiće to kao dobrodošao prvi korak. A možda ni njemu nije svejedno, i možda razmišlja da ne želi da požuruje stvari.

7. Ne smeta im kako izgledate nakon buđenja – i dok vi smišljate načine kako da odete u krevet u ful majkap opremi, činjenica je da, ako neki muškarac želi da se probudi ujutro pored vas u krevetu, onda je to znak da mu se sviđate u svakom izdanju.

8. Nije ih briga šta jedete. Umesto salate, naručite taj stek, ako ga želite, ne pretvarajte se da ne jedete meso i živite na nekom režimu ishrane. Uživajte, uživa će i on s vama.

9. Neće pobeći ako psujete – ok, mnogo od nas su sada odahnule. Možda ne zvuči baš damski, ali tu i tamo nekasitna psovkica neće oterati muškarca koji zna šta želi, a želi vas, zar ne?

10. Stvarno ih ne brine što niste savršena – uostalom ko jeste?

 

izvor: cosmopolitan.rs

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *