PO OVOME ĆEŠ ZNATI DA JE ON ONAJ PRAVI: 4 emocije koje žena ima kad napokon nađe srodnu dušu

Konačno se desilo. Pronašle ste savršenu polovinu, kormilara vašeg ljubavnog dvojca, srodnu dušu, princa na belom konju… Kad spustite gard, opustite se i prepustite – iskreno kako se oseća žena kada nađe onog pravog? Osećaj je, pišu na portalu “Youtango” potpuno drugačiji od očekivanog.

Mislite da kada pronađete srodnu dušu osećaćete se uzvišeno, na krilima, sa neverovatnom energijom? Ovo su neke činjenice koje malo ko govori i otkriva kada su odnosi sa muškarcima u pitanju.

Osećaćete se obično

Prijatno, udobno, ali realno osećaćete se obično.

Bićete opušteni u ponašanju u vezi. Bićete uzbuđeni kada treba da ga vidite, ne napeti, a dosta vremena provodićete zajedno.

Nije vam neophodan

Kada ga otkrijete shvatićete da možete i bez njega. Nije da želite, ali njegova uloga nije da vam je “kiseonik u plućima”. Možete kao i pre njega da preživite, odrasla ste osoba, a volite da ga volite i budete u njegovom društvu.

Intima

Svakako da uživate u igrama u krevetu, ali prava intima među vama nije ludački seks. To je kada ćutite, delite parče torte, pričate…

Dopunjujete se

Prava žena zna da je život mnogo više od jednog ljubavnog odnosa. Tako i ovoj vezi pristupate, a od njeg aučite, obilazite nova mesta, isprobavate nove ukuse. U svemu se dopunjujete.

 

izvor: superzena.b92.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *