HOROSKOP: Saznajte kakav će uticaj na vaš život imati kvadrat Sunca i Jupitera od 5. do 15. februara 2018. godine

Od 5. do 15. februara 2018. godine biće izražen uticaj kvadrata između Sunca i Jupitera. Reč je o dve planete koje su srećnog uticaja, ali koje se sada nalaze u napetom aspektu.

Radi lakšeg razumevanja aspekta kvadrata, važno je istaći da obe planete predstavljaju sreću i vitalnost, Sunce predstavlja našu ličnost, naš identitet, naše najuzvišenije ideale, životna područja na kojima želimo da zablistamo, dok Jupiter predstavlja proces našeg razvoja kroz učenje i usavršavanje. Jupiter je razvojni put ka dosezanju ideala ka kojima stremimo, piše astrolog Damir Igor.

Na primer, Sunce je naša intimna spoznaja Boga, dok je Jupiter religija ili filozofija koja nam pomaže u jačanju naše veze sa Bogom. Pored toga, i Jupiter i Sunce bude osećanje zadovoljstva i ispunjenosti, kao i uspeh, slavu, čast, visok položaj… Kako se iz svega ovog vidi, zbog svog izrazito srećnog uticaja, kvadrat Sunca i Jupitera ne donosi nikakve probleme.

Kvadrat Sunca i Jupitera predstavlja trnovit put u ostvarenju sreće i uspeha na određenom životnom području, ali taj put svakako vodi do zvezda. Sunce je zvezda, pa šta drugo i očekivati. Ovo je aspekt koji predstavljanedovoljno iskorišćene mogućnosti i prilike, mada nikad nije kasno iskoristi ih do kraja.

.
Kvadrat Sunca i Jupitera od 5. do 15. februara 2018. godine

To mogu biti započeti veliki poslovni i finansijski poduhvati, koji su na neko vreme stavljeni ad acta, zatim i nedovršene studije, mnogo prepreka koje se tiču života i delovanja u inostranstvu, a koje mogu dovesti do odustajanja. Takođe, i manja otežanja i odlaganja u procesu borbe za pravdu, kao i zastoj na putu duhovnog razvoja koji može potrajati dugo.

Pored navedenog, kvadrat Sunca i Jupitera slika je osobe koja daje obećanja koja ne može potom ispuniti, kao i neumerenog hedoniste, kockara, hazardera, dok u političkom ili religijskom smislu ovo je slika osobe koja ne podnosi lažne autoritete.

 

Pogledajmo sada kako konkretno deluje ovaj aspekt kvadrata Sunca u Vodoliji i Jupitera u Škorpiji u periodu od 5. do 15. februara 2018. godine:

Aktuelni kvadrat pozitivno je podržan Marsom u Strelcu. Planeta Mars je pokretač i inovator, dok je Strelac znak u kom se Jupiter nalazi u svome sedištu, a Sunce tu ima triplicitet. Nove ideje i poduhvati u vezi sa poslom, zaradom, edukacijom, kao i poljem pravde, sada vrlo su izraženi i, naravno, ne završava se sve samo na ideji i priči.

Ukoliko do sada već niste, sada će se mnogi od vas odlučiti na konkretne akcije, što se tiče realizacije spomenutog. Faktor rizika je impozantan. Polet, entuzijazam i brzina su na vrhuncu. Sve je to pozitivno, ali u periodu od ovih desetak dana, stvari neće ići baš lako. Biće potrebno strpljenja, taktičnosti i upornost. Nemojte u pasti u zamku očekivanja, jer bi vas očekivanja mogla odvesti u frustracije i gubitak volje. Želite i delujte!

Dnevni horoskop za 3. februar 2018.
Kvadrat Sunca i Jupitera od 5. do 15. februara 2018. godine

Ne ograničavajte se smišljanjem scenarija u glavi i rokovima. Verujte u uspeh.Ako krene onako kako niste očekivali, duboko udahnite, izbrojte do 10, i nastavite gde ste stali. Ako, zbog određenih okolnosti, koje ne zavise od vas, dođe do odlaganja i kašnjenja, preusmerite svoje misli i aktivnost na ono što u tom trenutku možete. I uvek imajte na umu – sve se u životu dešava za naše veće dobro! Ako budete uporni, ako stavite čvrst i jasan fokus, i uživate u tome na čemu radite, na kraju uspeh neće izostati. Ako razmišljate o započinjanju novog poslovnog poduhvata, iz očiglednih razloga, odložite ga za period od 21. februara, pa na dalje.

U slučaju da se borite za ostvarenje pravde, teškoće su u ovom periodu i te kako moguće. Odlaganja i kašnjenja, zbog neorganizovanosti pravosudnog sistema. Ma koliko je pravda na vašoj strani, možete biti poprilično iznervirani neažurnošću svog advokata ili nedostatkom podrške od strane sudije i porote. Ipak, doživite ih kao poslednje iskušenje. Ako uložite adekvatan trud, ako date sve od sebe, do poboljšanja će doći već u prvoj polovini marta, a ako je u pitanju baš teži slučaj, koji se vuče već dugo vremena, do pozitivnog raspleta u vašu korist, doći će u periodu od sredine leta do najkasnije kraja godine.

 

Što se tiče učenja, kod mnogih će biti izražene mogućnosti nedostatka motivisanosti i privremenog gubitka volje. Ukoliko ste u prethodnom periodu uložili baš značajan trud, lako biste mogli sagoreti, pa se zato odmorite. Ukoliko se već izvesno vreme ne pronalazite u edukacijskom programu kojeg pohađate, vrlo lako se možete odlučiti da napravite dužu pauzu ili pak prekinuti za sva vremena. U tom slučaju, zanemarite ideju o utrošenom vremenu i usmerite se ka novom edukacijskom programu, koji bi vam doneo veće zadovoljstvo. Takođe, neki od vas će imati problematičan odnos sa predavačima, ali nikako ne odstupajte od svojih mišljenja i stavova, ako ste sigurni u njih.

Na putovanjima bi moglo doći do manjih neprijatnosti, ali ne odustajte od njih, samo se dobro organizujte. Ukoliko radite na odlasku u inostranstvo, oprez. Nije povoljno za odlaske u ove dane, kao niti za prihvatanje novih ponuda, s obzirom da biste vrlo lako mogli odustati od nečega vezanog za taj put. Ukoliko ste pak već u inostranstvu i zbog određenih nepovoljnih uslova razmišljate o odustajanju, savet je da istrajete. Sačekajte do 15. februara i usmerite se na nove solucije, gde uspeh nikako neće izostati. Strpljenje će biti potrebno i svima vama koji radite na ostvarenju adekvatne papirologije, radi daljeg ostanka u inostranstvu.

.
KAD TE NEKO RASTURI NA SITNE KOMADE: 4 efikasne tehnike da se što pre oslobodiš emocionalnog bola
Kvadrat Sunca i Jupitera od 5. do 15. februara 2018. godine

S obzirom na to da je Sunce u humanom i filantropičnom znaku Vodolije, koji se suprotstavlja aristokratskom principu Jupitera, ovaj period je izuzetno povoljan za sve vas koji se bavite humanitarnim aktivnostima i ljudskim pravima, kao i za sve one koji deluju na polju politike.

Što se tiče globalnih ekonomsko-političkih zbivanja, treba imati u vidu sledeće: Sunce kao izvor svih zbivanja se nalazi u Vodoliji koji je simbol humanosti i napretka čovecanstva, te gradi kvadrat sa aristokratičnim Jupiterom, a pritom Jupiter ima glavnu recepciju sa revolucionarom Marsom. Pored toga, Saturn kao planeta koja je uvek na strani običnog čoveka, nalazi se u znaku Jarca, gde je u svom sedištu.

Na zdravstvenom planu, kvadrat Sunca i Jupitera može doneti pojačane smetnje vezano uz cirkulaciju, hladnoću i trnjenje nogu zbog slabe cirkulacije, a takođe i manje probleme sa varenjem, kao i manje probleme sa kostima.

 

izvor: besnopile.rs

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *