Dnevni horoskop za 30. januar 2018.

Dnevni horoskop za 30. januar 2018. Utorak je, dragi naši, na samom smo finišu prvog meseca u Novoj godini, za koji kažu da najbrže proleti.

Mesec praznika i veselja polako odlazi u sećanje, nadamo se da imate lepe doživljaje koje ćete prepričavati još puno puta.

Danas na nebu ništa od značajnijih aspekata nema, te iskoristite dan za užitke i odmor. U društvu dragih osoba sve brige blede, pa ne dozvolite da vam dan prođe u samoći već se lepo , piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određjene saradnike. Tražite dobar savet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite.

LJUBAV

Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje cete se osecati u iskrenom poveravanju i uz bliskost.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop za 30. januar 2018

Bik

POSAO

Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu.

LJUBAV

Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu.

ZDRAVLJE

Bolovi u mišićima.

Blizanci

POSAO

Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese.

LJUBAV

Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje i budite mnogo strpljiviji, prijaće vašoj vezi.

ZDRAVLJE

Dobro

Rak

POSAO

Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese.

LJUBAV

Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom i nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.

ZDRAVLJE

Dobro.

Dnevni horoskop za 30. januar 2018

Lav

POSAO

Važno je da ostavite ozbiljan utisak. Okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži vaše ideje. Novi poslovni događaji mogu da vas predstave u pozitivnom svetlu.

LJUBAV

Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvek deluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu.

ZDRAVLJE

Preosetljivi ste.

Devica

POSAO

Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje, onda morate prihvatiti i moguće negativne reakcije. Stalo vam je da promenite nečije ponašanje ili uslove koji vam se nameću.

LJUBAV

.

Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumevanje.

ZDRAVLJE

Moguća glavobolja

Vaga

POSAO

Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspeh. Moguće je da se greške nalaze u vama, a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz.

LJUBAV

Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.

ZDRAVLJE

Dobro.

 

Dnevni horoskop za 30. januar 2018

Škorpija

POSAO

Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspehu.

LJUBAV

Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe

Strelac

POSAO

Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist.

LJUBAV

Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu

Jarac

POSAO

Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kao da vas dodatno opterećuje različitim zahtevima. Svaki problem ima dobro resenje.

LJUBAV

Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno.

ZDRAVLJE

Odlično.

Dnevni horoskop za 30. januar 2018

Vodolija

POSAO

Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.

LJUBAV

Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

Ribe

POSAO

Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nečete dozvoliti da neko odlučuje u vase ime.

LJUBAV

Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

izvor: besnopile.rs

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *