Snimak policajca koji bježi od pacova je urnebesan – postao hit zbog njegove reakcije

Za policajce uvijek mislimo  da su  neustrašivi i da nema stvari koja bi ih mogla preplašiti . Oni  su barem na filmovima , predstavljeni kao spasioci i naši  zaštitinici . Tako kada vidite neku rekaciju poput ove možete  da crknete od smijeha . Ovaj video  je  bio tako ismpatičan da je odma obišao  cijeli  svijet .

Usamljeni policajac je kao i svaki dan bezbrižno se šetao hodnicima policijske stanice u Saint Petersburgu u Floridi.  onda je naletio na nešto što ga toliko prestrašilo . Da je u pitanju  neki pljačkaroš ili napadač sa nožem mislimo da ne bi ovako reagovao . To je bio obični pacov.

Njegova reakcija bila je neočekivana i mnogima neobjašnjiva jer posljednje na  što  bi pomislili  da straši jednog policajca je miš. Obično su  žene te koje se penju  po stolicama i bježe od pacova. Ovaj policajac je izgleda imao veliki strah čim je ovako reagovao . Zaboravio je na činjenicu da se tu  nalaze kamere  i da su sve zabilježile. Tako je ovaj video sa sigurnosnih kamera postao viralan.

Kada je ugledao pacova, policajac je prvo skočio unazad, a onda se dao u pravi bijeg. Nije ni pomislio da mu tako malo  biće  ne može ama baš ništa učiniti .  Tek kada je stigao do kraja hodnika, onda se okrenuo i pogledao  da bude siguran da  pacov i dalje nije tu. Siroti pacov nije ni znao šta se zapravo događa i odmah je nakon čudnog susreta, pobjegao u jednu od prostorija.

On nije imao namjeru  da osramoti  ovog policajca koji se toliko uplašio da je to  zaista u jednu ruku smiješno  a u  drugu  i žalosno .

izvor: atraktiva.in

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *