KRAJNJE JE VREME DA NAĐEŠ DEČKA: 5 znakova da si predugo sama

Kada dugo nemate partnera, izgubite osećaj kako je to biti u vezi. Ponekad ste možda zbunjeni, jer čak ni ne osećate potrebu da budete s nekim. Evo nekih pokazatelja da ste predugo sami i da to treba da se promeni.

Snižavanje kriterijuma – kada počneš da snižavaš kriterijume i praviš kompromise prilikom izbora partnera, to je siguran znak da si predugo bila sama. Ali, iako si dugo sama, ne treba da prihvatiš bilo koga.

Negativna si po pitanju veza – Uporno misliš i govoriš da veze nisu za tebe. To što nisi pronašla pravu osobu ne znači da treba na veze da gledaš negativno i misliš da ti jednostavno nisi za vezu.

Misliš na prethodne veze – Zanima te emotivni status tvojih bivših partnera. Uhodiš ih, a možda i želiš ponovno da budeš s nekim od njih. To se događa jer si predugo sama.

.
Pročitajte i  NE BUDI SLEPA KOD OČIJU: 12 očiglednih znakova da te muž vara

Nedostatak samopouzdanja – Počinješ da gubiš samopouzdanje i ne osećaš se dobro. Zato što dugo nisi imala partnera počinješ da se pitaš je li sve u redu s tobom i tvojim izgledom.

Guraš muškarce od sebe – Verovatno si postavila zid oko sebe kako ne bi dozvolila nijednom muškarcu da ti se približi. Možda si u prošlosti imala neka loša iskustva u ljubavi, ali ne dozvoli da to utiče na život i buduće veze.

Pročitajte i  KAD ON IMA BRAK IZA SEBE: Ovih 5 stvari treba da znaš pre nego se upustiš u vezu sa razvedenim muškarcem

izvor: zdravakrava.24sata.hr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *