5 načina da odmah povećate grudi bez pomoći plastičnog hirurga

Uvek može više i bolje kada je izgled i veličina ženskih grudi u pitanju

Kada se radi o grudima, žene često kažu da od viška glava ne boli, a sa njima se slažu i muškarci.

Međutim skupe plastične operacije i ugradnja silikona nisu svima dostupne. Ukoliko želite da vaše grudi izgledaju veće i čvršće onda obavezno poslušajte naše savete.

Ojačajte vaše grudne mišiće

Printskrin: YouTube/POPSUGAR Fitness

Tkivo u grudima se ne povećava sa vežbanjem, ali zatezanjem grudnih mišića vi gradite iluziju da su vaše grudi veće. Sledeći put kada odete u teretanu poradite malo više na sklekovima jer oni pokreću grudne mišiće i čine ih da izgledaju veće.

Masturbirajte i imajte seks što češće

Vibrator neće poboljšati samo vaše orgazme već će uticati da vam grudi izgledaju veće. Seks i masturbiranje dovode do porasta broja otkucaja srca u minutu i ubrzanja cirkulacije, a time i većem protoku krvi kroz grudi. Ali ne očekujte trajne rezultate jer kada se ohladite i vaše grudi će splasnuti.

Jedite hranu bogatu progesteronom

Foto-ilustracija: pixabay.com, Profimedia/Fancy

Naučnici kažu da postoji hrana koja povećava grudi. Hrana koja je dobra za grudi je tofu, edamer i soja. Šargarepa, cvekla i slatki krompir takođe vam mogu pomoći.

Hormonske promene

Ništa ne povećava estrogen kod žena kao trudnoća. Kontracepcijske pilule i druge vrste kontracepcije mogu da povećaju nivo hormona i daju efekat većih grudi, pogotovo pilule poput Yaz i Yasmin.

Ispravite vaše držanje

Prestanite da povijate ramena napred i da se krivite, jer pravilno držanje može da učini da vam grudi izgledaju veće, piše Pop Sugar. Ispravite vaša leđa i gurajte ramena unazad kako bi vam grudi bile u prvom planu i na pravom mestu.

 

 

 

izvor: Telegraf.rs

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *