ONA JE DOKAZ DA ČUDA POSTOJE

Nicolly Pereira rođena je s infantilnim glaukomom, piše Daily Mail. Nakon rođenja nije bila u stanju detektirati svjetlost, nije imala ni osjetilo sluha, a bilo je očito da će imati problema s hodanjem i govorom. Tijekom prve dvije godine života Nicolly je bila na sedam operacija u Brazilu koje su bile neuspješne.

Liječnici su njezinoj majci Daiani govorili da ne mogu učiniti ništa više od toga, no ova Brazilka nije odustajala. Informirala se putem društvenih mreža i uz pomoć donacija uspjela je sakupiti 17 000 dolara za operacije u SAD-u. Liječnici u Miamiju djevojčici su uspjeli podariti vid i sluh nakon trosatnog zahvata.

Dvije godine nakon što je komunicirala samo dodirom, Nicolly sada može čuti, vidjeti, naučila je i pjevati, a može i stajati sama. Trenutak kad je djevojčica prvi put vidjela i čula svoju majku zabilježen je kamerom. Nakon što je liječnik Nicolly stavio naočale, na njezinom se licu pojavio oduševljeni osmijeh dok je majku rukama obgrlila oko vrata. Mlada majka nije mogla suspregnuti suze kad je shvatila da je doživjela ono o čemu je sanjala otkako je rodila svoju kćer.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *