“Prikunjao” na poslu i dobio otkaz: Ide u Banju Luku da se žali Dodiku.

Nenad Lopatić dobio je otkaz u Zavodu za forenzičku psihijatriju u Sokocu. Kaže da je “malo prikunjao” i da ga je to koštalo posla koji je kao borac prve kategorije godinama čekao.

“JA NE KAŽEM DA NISAM PRIKUNJAO, IMA SANKCIJA I ONDA MI KAŽE ‘ZNAŠ LI TI KOLIKO KOŠTA TO RADNO MJESTO NA KOME TI RADIŠ’ I JA SAM SVE VIDIO ŠTA SE TU TRAŽI, PRIMAJU SE NEKI LJUDI, NEKI SE TJERAJU, BORAC SAM PRVE KATEGORIJE, NEZAPOSLEN, NIKO NE RADI U KUĆI “, ISPRIČAO JE NENAD LOPATIĆ ZA ATV BL.

U Zavodu za forenzičku psihijatriju tvrde da nisu i neće nikada uzimati pare za zaposlenje. Opomena nema i kažu da neće dozvoliti da zbog nemara osoblja pacijenti šetaju ulicama, kao što je to bio slučaj prije nekoliko mjeseci

“GOSPODINU NENADU LLOPATIĆU NIJE PRODUŽEN UGOVOR ZATO ŠTO NIJE POŠTOVAO KUĆNI RED, ON JE RADIO OVDJE MJESEC DANA I BIO RASPOREĐEN NA POSLOVIMA POMOĆNOG RADNIKA NA NJEGU POMOĆNIKA I NIJE SAVJESNO I U SKLADU SA KUĆNIM REDOM OBAVLJAO SVOJU DUŽNOST, ŠTO DOKAZUJU I SLIKE”, IZJAVIO JE BOJAN KOPRIVICA, DIREKTOR ZAVODA ZA FORENZIČKU PSIHIJATRIJU, ZA ATV BL.

Dok direktor tvrdi da lokalna politika nema veze sa poslom, Lopatić se sprema put Banja Luke i to na adresu šefa njegove partije, SNSD-a. Kaže da ima štošta da kaže na račun prvog čovjeka opštinskog odbora SNSD-a u Sokocu, Mirka Čolovića, u čiju zaštitu je stao direktor Zavoda.

“JA MISLIM DA ĆU SE OVIH DANA OBRATITI PREDSJEDNIKU. ČOLOVIĆ OVDJE NIJE DOBIO DESET GLASOVA NA SOKOCU ŠTO SE TIČE NJEGA, OVO JE LIČNO MILORAD DODIK DOBIO OVDJE SVE OD NAS KOJI SMO GLASALI“, NAVODI LOPATIĆ.

“Da, ja poštujem da je on član SNSD-a i pomagao je meni u kampanji za načelnika, ali isto tako podvlačim da se kućni red mora poštovati”, odgovara Bojan Koprivica.

Stiže poruka i iz gradskog odbora Istočno Sarajevo u kome kažu da će se tek pozabaviti međustranačkim odnosima na Sokocu. Već je poznato da SNSD u toj opštini ima više struja, što su pokazali i majski protesti drvoprerađivača koji su na kamionima imali istaknute zastave SNSD-a, ali ne i podršku prvog čovjeka opštinskog odbora.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *