KARLEUŠA TRAŽI 400.000 EURA DA PREĐE NA PINK:Na najgledaniji muzički šou!

Željko Mitrović je kupio prava na emitovanje “Zvezda Granda“ za oko dva miliona eura od “Junajted grupe“, većinskog vlasnika “Granda“. Saša Popović bijesan, JK traži više para! Najgledaniji muzički šou “Zvezde Granda“ definitivno će se od naredne subote, 14. septembra, emitovati na televiziji Pink, potvrđeno je Informeru u ovoj televiziji!

Željko Mitrović je, kako saznajemo, potpisao ugovor sa “Junajted grupom“, većinskim vlasnikom “Granda“, iako se Saša Popović žestoko protivio povratku na ružičastu televiziju.

S obzirom na to da Popović i Lepa Brena imaju 49 odsto firme, oni nisu mogli da odlučuju u ovom slučaju, pa je Mitrović za oko dva miliona eura kupio prava da emituje cijelu sezonu “Zvezda Granda“, ali i emisija “Nikad nije kasno“ i “Grand specijal“.

– Saša Popović je bukvalno odlijepio, van sebe je od bijesa! On uopšte ne želi da se njegova emisija emituje na Pinku jer je sa Željkom Mitrovićem u svađi, ali većinski vlasnici se uopšte nisu obazirali na to. “Junajted grupa“, koja pored “Granda“ posjeduje i SBB, neće da radi sa TV Prva zato što je ova televizija htjela da im naplaćuje reemitovanje programa na kablovskoj televiziji. Probali su sa njima da naprave neki dogovor, ali pošto Prva nije popustila, odlučili su da raskinu ugovor… – kaže za Informer sagovornik koji je odlično upućen u ovu temu.

On objašnjava da je Popović činio sve da pomiri većinske vlasnike “Granda“ i TV Prva, ali da mu to nije pošlo za rukom:

– Saša sada mora da se vrati na Pink htio to ili ne. Željko Mitrović je potpisao ugovor, od naredne subote `Zvezde Granda` se emituju na TV Pink i to je to. Željko će za tri emisije koje je preuzeo, “Zvezde Granda“, “Grand specijal“ i “Nikad nije kasno“, platiti oko dva miliona eura, ali to će mu se kroz marketing bez problema vratiti…

Sagovornik Informera tvrdi da su većinski vlasnici “Granda“ sada u problemu jer moraju na sve načine da zadrže Jelenu Karleušu, koja ne želi da učestvuje u šouu ukoliko se on emituje na Pinku:

– Jelena godinama ne sarađuje sa Pinkom jer nije u dobrim odnosima sa Željkom i Milicom Mitrović. Pa i za vaše novine je rekla da će morati debelo da je plate ako budu htjeli da im ona sjedi u žiriju. Tražila je duplo više para nego do sada, tako da će morati da joj isplate 400.000 eura ako žele da ostane. S obzirom na to da je Mitrović kupio emisiju u kojoj je ona u žiriju, “Junajted grupa“ će vjerovatno morati da joj isplati novac koji traži –

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *