UBICA JELENE MARJANOVIC UHAPŠEN !!!

Zoran Marjanović (35), muž ubijene pjevačice Jelene, jedva je našao advokata koji bi ga zastupao kad je priveden na saslušanje. Po preporuci brojnih prijatelja Zoran je zvao mnoge poznate beogradske advokatske kancelarije koje se bave krivičnim pravom i tražio da ga zastupaju, piše Alo!

Prvo je okrenuo poznatu advokaticu Zoru Dobričanin Nikodinović, a nakon što ga je ona odbila nastavio je da zove druge advokate koji su ga, sa različitim izgovorima redom odbijali. Kad bi čuli ko ih zove, advokati bi se zahvalili i rekli da su prebukirani.

Marjanovići su pokušali da odgonetnu zašto ih advokati odbijaju i tako su se razvile dvije teorije zavjere. Prema prvoj teoriji beogradski advokati su se po nečijem nalogu udružili da bi ih bojkotovali, a prema drugoj advokatima je tako naređeno sa više instance.

Nakon dva dana traganja, Zoran je ipak našao advokata i to iskusnog za krivičnu materiju.

Prema savjetu advokata Marjanovići se ne javljaju na pozive novinara i ignorišu reporterske ekipe koje dođu ispred kuće.

Marjanovići su dobili savjet kako da se ponašaju i šta da pričaju kada budu pozvani na informativni razgovor u policiju. Sa advokatom se su dogovorili da sarađuju sa inspektorima, ali da prekinu dalju komunikaciju i pozovu branioca ako bi ovi krenuli da ih pritiskaju.

Izvor:inforegija.info

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *