Srpska glumica osuđena na 30 godina zbog okrutnog zločina

Teodora Viktorović (41) je 2. ožujka 2015. godine s više udaraca satarom ubila majku Ljiljanu i baku Ivanku Đukić. Sve je kulminiralo nakon svađe s majkom koju je probudila dok je spremala hranu za svoje dijete.

Mesarskom sjekiricom u stanu u kojem su zajedno živjele prvo ubila majku, a onda i baku.

– Majka me je stalno vrijeđala i nije prestajala. Puno smo se svađale. Nisam više mogla izdržati – hladnokrvno je rekla tijekom ispitivanja, a kasnije je negirala zločin te se vadila na ‘crne rupe u pamćenju.

Glumica koja je poznata po ulozi u srpskom filmu ‘Povratak lopova’ izjavila je da je neposredno prije ubojstva pila i uzimala lijekove za smirenje. Inače, Viktorović je imala probleme sa alkoholom i drogom zbog čega je bila na liječenju.

Kći pokojnog redatelja Olivera Viktorovića i unuka glumca Mihajla Viktorovića , koji je igrao u seriji ‘Bolji život’, sada je osuđena na 30 godina zatvora za brutalno ubojstvo, piše Blic. Ovo je prvostupanjska presuda tako da postoji mogućnost žalbe.

Inače, Teodora je majka 3-godišnje djevojčice Aleksandre i 5-godišnjeg dječaka Petra koje je dobila u vezi s Borislavom Stamenkovom (41).

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *