HOROR U VRANJU Zatvorili štene u kesu

U naselju Gornja čaršija u Vranju deca su pronašla polumrtvo štene u zavezanoj najlonskoj kesi, ali nisu uspela da ga spasu.

Predsednica Udruženja za zaštitu životinja “Borba za život” Tanja Lakićević da su mališani izvukli kucu ,kupili hleb i mleko i pokušali da štene vrate u život.

Bez vazduha u zavezanoj kesi, štene nije imalo nikakve šanse da preživi. Kada su odvezali najlonsku kesu, psić je jedva disao i nije mogao da stoji. Štene je ubrzo uginulo. Slučaj je prijavljen policiji, koja treba da otkrije i privede pravdi osobe koje su ubile malog psa.

– Nepoznate osobe stavile su štete u najlonsku kesu,koju su zavezale. Štene je uginulo jer nije imalo vazduh da diše. Ovo prevazilazi sve granicenormalnog i ljudskog ponašanja. U Vranju je sve učestalije maltretiranje životinja i njihovo svirepo ubijanje. U ovoj zemlji nema zakona za ovakve monstrume, koje treba da stigne kazna. Još jedna beba je mučki ubijena. Apelujemo da gradske vlasti najzad spreče dalje maltretiranje, ugrožavanje i ubijanje domaćih životinja, ogorčena je Tanja Lakićević na nepoznate počinioce gnusnog nedela.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *